neděle 5. října 2008

O Redonu a našem obýváku.

Dnes je neděle. Ideální den na výlet za krásami a taji blízkého či vzdáleného okolí. No, vzhledem k tomu, že kašlu, smrkám a sotva mluvím a venku prší (dnes nějak víc než obvykle :-)), rozhodl jsem se pro zkoumání toho spíš toho poblíž. No a začal jsem v obýváku...
Vzhledem k tomu, že náš byt momentálně obývá už pátá generace dobrovolníků, je tu spousta zajímavých věcí. Zbylo nám tu dost jídla (něco asi budeme muset k mé velké litosti vyhodit), různého koření, nějaké léky (viz jídlo), hry pro dlouhé chvíle, pohledy, letáky - máme všechny stěny polepené vším možným ze všech koutů Francie. A taky tu je spousta spousta map! Máme tu dva šanony map a prospektů z celé Francie, roztříděné podle regionů. Ať se člověk rozhodne navštívit sebevětší ďuru, určitě tu najde minimálně dva prospekty a jednu mapu. Tak si říkám, jestli vůbec má cenu cestovat po okolí. Udělám si čaj a dnes večer se podívám do Pyrenejí. Nebo třeba do Normandie...Nemusím platit za vlak, nemusím nemusím tahat batoh, dokonce se nemusím ani složitě vyptávat, nic hledat... No, uvidíme příští víkend :-)

Ale než jsem stihnul zalehnout, přece jen už jsem něco z Redonu viděl. Pro zájemce přikládám několik fotek:




No a tady ještě odkaz na několik fotek, jak si tady žiju:

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar Kolíku, Redon vypadá moc pěkně, po takové preznetaci to budeš mít s tou ubytovací kapacitou ještě víc na hraně:) Kolik stanů se vejde do místního parku? A co děláš když už máš hotový plakát?:) PS: V případě nouze se ti můžem pokusit poštou poslat normální chleba.
Ahoj, Nikol

Honza Jeseter řekl(a)...

Hele to je dobrej tríček s tou Picassou :) to okopčim :)